Kavelkaart Duinzijde

X
Zoekopdracht >>

Aanbod

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Kavelgrootte

Kavelgrootte

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

Prijslijst

Swipe voor alle kolommen
Nr. Type Status Koopsom (v.o.n.) Kavelopp. Woonopp. (GBO) Kamers Tuinligging Meer

Wonen aan de zijde van de duinen

In Duinzijde ontwikkelen we veel verschillende woningtypen. Er is veel aandacht besteed aan bijzondere details. Zo wordt er veel met hout gewerkt en zien we woningen met een veranda. Ook zijn er geen strakke rechte straten, maar meer licht gebogen straten, met veel omliggend groen. Al met al levert dit een vriendelijk, gevarieerd, speels en open wijkbeeld op. De verschillende blokken woningen hebben allemaal hun eigen accenten, en samen  vormen ze een zeer aantrekkelijk geheel.

Rijwoningen
Er zijn vier verschillende rijwoningen ontwikkeld die variërend zijn in grootte. Zo zijn er woningen met een beukmaat van 5,10 meter en is er een breed royaal type met een beukmaat van 5,70 meter. Het zijn lichte woningen. Aan de voorzijde vind je de keuken, vanuit de woonkamer betreed je via openslaande  deuren of een schuifpui de achtertuin. Er zijn woningen met twee of drie slaapkamers en veel woningen hebben een zolderverdieping waar je ook een royale slaapkamer zou kunnen realiseren. De verschillende typen rijwoningen liggen verspreid door het gebied.

Tweekappers
Ook voor de tweekappers geldt dat er veel variatie is. Weinig tweekappers zijn hetzelfde. Zo is er variatie in het type baksteen, sommige woningen hebben een veranda aan de achterzijde, en ook de dakvorm verschilt. Er wordt gewerkt met veel houten details. Dat levert een speels wijkbeeld op. Een aantal typen heeft een garage, andere woningen hebben een royale berging, maar er zijn ook lagere tweekappers met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Levensloopbestendig, ideaal voor wie geen trappen kan of wil beklimmen. Ook zijn er twee bijzondere woningen in drie lagen met een plat dak. Bijna alle woningen hebben drie slaapkamers met de mogelijkheid nog extra kamers op zolder te realiseren.

Seniorenwoningen
Aan de rand van dit gebied is een rij seniorenwoningen opgenomen. Deze brede rijwoningen hebben een royale slaapkamer en badkamer op de begane grond en een wat kleinere tweede verdieping. Via openslaande deuren loop je zowel vanuit de woonkamer als de slaapkamer zo de tuin in. Riant wonen, zonder traplopen!

Vrijstaande woningen
Er zijn drie lichte en royale vrijstaande woningen opgenomen in het plan. De woningen zijn prachtig gedetailleerd met bijzondere veranda’s en een mooie, in het oog springende, glaspartij in de voorgevel. Verder wordt  ook hier veel gewerkt met hout, in combinatie met het metselwerk zorgt dit voor een rijke uitstraling. Een van de woningen heeft een uitzonderlijke grote begane grond, waardoor het mogelijk is een kantoor of praktijkruimte aan huis te hebben.

Deel deze pagina: