Een blik vooruit

Duinzijde vorm geven

Samen Duinzijde vormgeven

Status
Wij zijn in de afrondende fase van het ontwikkel­ traject. De architect heeft het voorontwerp afgerond en het bouwteam is nu bezig met het opstellen van het definitieve ontwerp, het uitwerken van de installaties en het selecteren van de showrooms voor keuken, sanitair en tegelwerk. Daarnaast moeten we nu bepalen welke woningen het eerst gebouwd gaan worden. En daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Pre-sale
De woningen waar de meeste belangstelling voor is, willen we graag als eerste bouwen. Daarom vragen we jullie om aan te geven in welke woning(en) jullie geïnteresseerd zijn. De concept plattegronden zijn bekend, de opties en de bandbreedte prijzen staan voor iedere woning op de website. De bandbreedte prijzen geven een reële prijsindicatie.

Beloning
Deze inschrijving verplicht je nog tot niks. Sterker nog, als je je voorkeur hebt aangegeven, krijg je straks in de verkoopfase extra punten bij de toewijzing. Jullie inschrijving levert ons het inzicht dat we nodig hebben om de bouwfasen te kunnen plannen, en levert je zelf extra punten bij de toewijziging. Een win-win situatie dus!

Vervolgplanning
We verwachten de verkooptekeningen en prijzen in het najaar definitief te hebben. Op dat moment starten we ook met contracteren. Als je je hebt ingeschreven via de website, ontvang je hierover automatisch bericht. De bouw zal vervolgens begin 2021 starten.

Nu inschrijven voor de pre-sale om je voorkeur uit te spreken? Klik dan hier.

Deel deze pagina: